lørdag 12. januar 2013

Hei alle sammen! Igjen paa hoy tid med en oppdatering fra livet ombord!

Endelig har vi kommet i land paa St. Lucia, og det var utrolig stort aa se land etter 14 dager og 22 timer paa havet. Overfarten har vaert en kjempeopplevelse, og en berikelse paa alle mulige maater. Etter aa ha lagt baaten trygt i land, etter en noe dramatisk maalgang, slapp vi jubelen los med en STERK velkomstdrink. Etterpaa fulgte en velfortjent lunsj med mye sjampagne paa Rodney bay.

Familiene har valgt aa bryte livet ombord paa Free Spirit sammen, og fortsetter sin reise hver for seg. Vi skilles som venner.

Etter litt over en uke paa land, har vi naa forflyttet oss fra Rodney bay til Marigot bay. Her er det virkelig paradis, og vi har det som plommen i egget. Vi storkoser oss med besteforeldre og nyter alt som Karibien har aa by paa.

Om en uke reiser Lise og Helge hjem. Hans Christer som har vaert med siden midten av november, monstrer snart av for denne gang.

Lars, Marianne og barna gleder seg til aa planlegge turen videre. Vi har alle muligheter, og naa starter jobben med aa skaffe mannskap, saa vi kan realisere drommen om Stillehavet. Planen er aa ha noen maaneder til i Karibien, for turen gaar videre gjennom Panama.

Tusen takk til alle som folger oss, og en spesiell takk til de som har lagt igjen kommentarer. Marianne, som videre er bloggansvarlig, lover oppdatering av siden. Og skal jobbe med aa gjore litt om paa layout etc.

Vi blir nok her i Marigot til over jul. Saa tenker vi oss nedover til Bequia/sorover ettervaert. Paa nytaarsaften er vi aapne for alt. Saa julaften blir stille og rolig med narmeste familie og pinnekjott, herlig!

Vi onsker alle sammen en gledelig jul og et riktig godt nytt aar!!!Skjul dette innlegget

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar