lørdag 12. januar 2013

Barca Avela

3. jan. 2013  -  Offentlig
Lars, Lilly, Noah og Marianne sender en hilsen fra Marigot Bay. Vi reiser naa videre til Bequia en av de naermeste dagene, etterfullgt av Tobago Keys. Vi har faatt med oss en voksen dame fra Sverige, med masse erfaring om Karibien og seiling. Hun gaar av i Bequia.

Siden sist har vi truffet igjen Carlota og Oliver fra Spania og England, samt Carina, Gonzalo, Kenza og Dido fra Frankrike og Spania. Kenza er paa Lilly sin alder, og Dido paa Noahs. Lilly laerer seg mer engelsk for hver dag som gaar, det er moro!

Ellers saa var det helt fantastisk aa se igjen Lise og Helge. Vi hadde en utrolig fin tid med de her nede. Det ble en rolig julaften med pinnekjott. Lilly synes det var litt faa gaver i forhold til tidligere aar, men var likevel godt fornoyd, og hadde full forstaelse for at ikke julenissen fant frem til baaten...

Nyttaarsaften ble feiret med blant annet Guttorm og co, og Carina og Gonzalo paa en av de lokale restaurantene.

GODT NYTT AAR!!!

Takk til Katty, Guttorm og gutta fra Embla for noen herlige dager med dere her nede.

Etter at Noah ruinerte macen vaar, maa dere smore dere med litt talmodighet i forhold til bilder. De selger ikke slikt paa hvert hjorne her nede. Men det kommer! Vi har hort at slikt er mye mer tilgjengelig paa blant annet Martiniqe.

Takk for denne gang(-;

2 kommentarer:

  1. Godt nytt år, og lykke til på ferden videre mot Bequia og Tobago Keys!

    SvarSlett
  2. Hei på dere. En liten hilsen fra oss på Oksenøya.
    Her er det vinter og i dag -12, litt overskyet og vindstille. Isen har lagt seg i sundet her og vi teller ned til våren. Vi har flyttet oss til I-brygga, innerst i Holtenkilen, her bor vi alene, og trives fortsatt med det  Oksenøya Marina er under stadig utbygging, og det blir flott og fint når det skal stå ferdig i mai, blir spennende å se hvordan det blir.
    Kjempeartig å lese bloggen deres, og har tenkt masse på dere der ute i verden ;) Godt å se at det går bra og at dere trives. Ta vare på hverandre og nyt livet! Masse hilsner fra Hilde og Roberth i Hatterasen.

    SvarSlett