Grenada,
05.03.13
Vi har nå
hatt snart to veldig fine uker her på Grenada.
Vi har vært på krydderfarm, romfarm, sjokoladefabrikk og sett ville
apekatter. Spist mye god mat. I helgen som var dro vi på andre siden av øya og
bodde i bungalow på stranden. Det var terrasse rundt hele, hvor vi fikk servert
frokost og middag. Marianne gikk helt bananas, når vi på veien hjem søndag, kom
over et slakteri og en ferskvaredisk med diverse franske oster, franskt smør
etc. Vi fikk kjøpt superdeilige hjemmelagede pølser, indrefilet av kalv og kokt
skinke, nam! Det var som julaften, bursdag og 17.mai på en gang. Vi har jo ikke
hatt tilgangen på slike rådvarer siden vi kom til Karibien. Ellers går det mye
i vegetar. Det var virkelig deilig å kjenne på det kjøttetende dyret inne i meg
igjen, så det!!!
Vi har
jobbet mye på båten i det siste, akkurat som det var noe nytt. For dere som ser
for dere at vi ligger og leser på dekk dagen lang, så er Lars og jeg på vår
tredje bok siden vi reiste hjemme i fra. Så det og bo i båt er en ganske sær
form for livstil som en velger frivillig?
Uansett. Vi
reiser til Bonaire i morgen, en øy i de Hollandske antillene som ligger utenfor
Venezuela. Vi skal seile sammen med en svensk barnebåt. De anbefaller at en
seiler sammen med noen i dette området. Det er en to, til tredagers seilas, så
besteforeldre, ingen grunn til bekymring om dere ikke får tak i oss på noen
dager.
Ellers er
alt bare bra, tenker på dere der hjemme.
Free Spirit,
Marianne.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar