torsdag 14. mars 2013


Grenada, 05.03.13

 

Vi har nå hatt snart to veldig fine uker her på Grenada.  Vi har vært på krydderfarm, romfarm, sjokoladefabrikk og sett ville apekatter. Spist mye god mat. I helgen som var dro vi på andre siden av øya og bodde i bungalow på stranden. Det var terrasse rundt hele, hvor vi fikk servert frokost og middag. Marianne gikk helt bananas, når vi på veien hjem søndag, kom over et slakteri og en ferskvaredisk med diverse franske oster, franskt smør etc. Vi fikk kjøpt superdeilige hjemmelagede pølser, indrefilet av kalv og kokt skinke, nam! Det var som julaften, bursdag og 17.mai på en gang. Vi har jo ikke hatt tilgangen på slike rådvarer siden vi kom til Karibien. Ellers går det mye i vegetar. Det var virkelig deilig å kjenne på det kjøttetende dyret inne i meg igjen, så det!!!

Vi har jobbet mye på båten i det siste, akkurat som det var noe nytt. For dere som ser for dere at vi ligger og leser på dekk dagen lang, så er Lars og jeg på vår tredje bok siden vi reiste hjemme i fra. Så det og bo i båt er en ganske sær form for livstil som en velger frivillig?

Uansett. Vi reiser til Bonaire i morgen, en øy i de Hollandske antillene som ligger utenfor Venezuela. Vi skal seile sammen med en svensk barnebåt. De anbefaller at en seiler sammen med noen i dette området. Det er en to, til tredagers seilas, så besteforeldre, ingen grunn til bekymring om dere ikke får tak i oss på noen dager.

Ellers er alt bare bra, tenker på dere der hjemme.

Free Spirit, Marianne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar